Trainingen

Cursus levensreddend handelen bij kinderen

Ieder jaar belanden er tienduizend kinderen in het ziekenhuis als gevolg van een ongeval in of rondom huis. Wat doet u als uw kind zich verslikt in een snoepje of zich brandt aan een hete vloeistof? Moet het hoofd voorover of achterover worden gehouden bij een bloedneus?

De cursus levensreddend handelen bij kinderen is een cursus waarin PULSE uitgebreid stilstaat bij alle gevaren die u bij kinderen kan tegenkomen. We behandelen onder andere veel voorkomende kinderziektes, brandwonden, vergiftiging, verslikking en leren u op welke manier hiermee om te gaan. Tevens behandelen we de procedure voor baby- en kinderreanimatie.

Duur
1 of 2 dagdelen

Doelgroep
Deze cursus verzorgt PULSE momenteel bij diverse kinderopvangorganisaties en is ook bijzonder geschikt voor bedrijven en verenigingen waar men veel met kinderen in aanraking komt. Ook voor particulieren wordt deze door PULSE aangeboden.

Tijd en plaats
Cursussen kunnen zowel op de dag als in de avond worden verzorgd. De cursussen worden gegeven op de locatie die u wenst, PULSE is hierin zeer flexibel. U bepaalt waar u onze instructeurs wilt ontvangen. Beschikt u over geen geschikte ruimte, ook deze kan PULSE voor u  regelen.

Elke cursist ontvangt een certificaat levensreddend handelen en/of geldig reanimatie en AED certificaat waar registratie bij de Nederlandse Reanimatieraad mogelijk is.

Voor meer informatie of een offerte informeert u hier naar de mogelijkheden.

Scroll naar top